До відома побутових споживачів природного газу

ТОВ «Полтавагаз збут» протягом 8 років забезпечує природним  газом населення області. Усі наші  клієнти отримують газ за соціальною річною ціною   7,99 грн. за  м.куб.

Проявляючи турботу про своїх клієнтів, створюючи умови для  комунікації з ними та забезпечуючи прямий контакт з нашими споживачами Товариство відкрило 18 абонентських відділень. При особистих зверненнях споживачів в абонентські відділи оперативно вирішуються всі нагальні питання, чи то отримання рахунків, чи врегулювання заборгованості та інші.

 Для забезпечення нарахування за спожитий природний газ ми вдосконалили роботу контакт-центру по звірці взаєморозрахунків та спростили передачу показників лічильника газу від споживача до  Оператора ГРМ.  

Створили сучасні онлайн-сервіси: а саме ми запустили  чат-бот у популярному месенджері  Viber  та Телеграм, за допомогою якого Ви маєте змогу дізнатися про стан свого рахунку за послугу постачання природного газу та отримати електронний рахунок.

    З метою покращення обслуговування побутових споживачів, яким ТОВ «Полтавагаз збут» постачає природний газ, пропонуємо скористатися нашим програмним продуктом андроїд додаток – «ТОВ «Полтавагаз збут», кабінет споживача постачальника природного газу. Додаток опублікований в Google Play. Кожному, хто скористається цією послугою буде надана можливість отримати інформацію про місячне нарахування, проведені платежі, сальдо особового рахунку на поточну дату, отримання рахунку за послуги з газопостачання. В разі наявності заборгованості провести оплату послуг.

    Здійснити оплату за спожитий природний газ можна любим зручним для споживача способом:

  • у будь-якому відділенні «Укрпошти» або любій банківській установі;
  • через “Особистий кабінет”;
  • через термінали самообслуговування;
  • через сайти та мобільні застосунки банків.

    Для абонентів, які мають право на отримання субсидії та мають заборгованість, для того щоб не втратити субсидію (якщо споживач перебуває зараз у скрутному становищі та не має змоги погасити борг), є можливість укласти договір з на реструктуризацію заборгованості. Умови такого договору передбачають погашення накопиченого боргу частинами.

   Скористайтеся нашими послугами та станьте споживачем ТОВ «Полтавагаз збут». Для цього Вам необхідно лише підписати заяву-приєднання до договору на постачання природного газу побутовим споживачам (роздрукувати з офіційного сайту ТОВ «Полтавагаз збут», розділ «Споживачам» або звернутись до абонентського відділу) з погодженням на базову річну ціну та направити підписану заяву-приєднання до абонентського відділу в найкоротший термін будь-яким доступним способом:

– на електронну адресу poltavagazzbut@ukr.net;

– поштою на адресу абонентського відділу або дільниці;

– вкинути до скриньок, які розміщені в абонентських відділах.

Опубліковано в Газопостачання, Споживачам 

Кабінет споживача

Контакт-центр

Режим роботи:
  • Пн-Чт з 8:00 до 17:00
  • Пт з 8:00 до 16:00

Архіви