Новий сучасний продукт до послуг наших споживачів.

З метою покращення обслуговування побутовим споживачам яким ТОВ «Полтавагаз збут» постачає природний газ. Пропонуємо скористатися нашим програмним продуктом андроїд додаток – «ТОВ «Полтавагаз збут», кабінет споживача постачальника природного газу. Додаток опублікований в Google Play за посиланням. Кожному хто скористається цією послугою буде можливість отримати інформацію про місячне нарахування, проведені платежі, сальдо особового рахунку на поточну дату, отримання рахунку за послуги з газопостачання. В разі наявності заборгованості провести оплату послуг.

Надалі надаємо інформацію як скористатися цією послугою (інструкція)

  1. Перейти в google play та знайти додаток по назві «ТОВ Полтавагаз збут», або перейти за посиланням
  2. Встановити додаток
  3. Запустити додаток, далі реєструємо «Особовий рахунок», вказуємо особовий рахунок, обираємо службу з реалізації природного газу та розрахунків.

Вказуємо номер мобільного телефону зареєстрованого за особовим рахунком, для підказки дві останні цифри відображені на екрані, дату та сумму останнього платежа та натискаємо підтвердити.

Після правильно вказаних даних. Натискаємо на особовий рахунок
При необхідності додаємо ще один особовий рахунок

На екрані особового рахунку. Натискаючи на відповідний пункт ви зможете переглянути: Рахунок на оплату, нарахування помісячно, платежі, провести оплату за послуги постачання природного газу.

Розраховуємо на подальшу плідну співпрацю. Своєчасна оплата гарантує кожному безперебійне забезпечення природним газом.

Опубліковано в Споживачам 

Кабінет споживача

Контакт-центр

Режим роботи:
  • Пн-Чт з 8:00 до 17:00
  • Пт з 8:00 до 16:00

Архіви