До відома споживачів природного газу — отримувачів субсидії.

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2018 року № 329 внесено зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2016 року № 534, якою затверджено порядок розрахунку та повернення до бюджету невикористаних сум субсидій на оплату послуг з газопостачання для побутових споживачів, які використовують природний газ для приготування їжі, підігріву води та опалення. Постанова набрала чинності з моменту її офіційного опублікування — 27.04.2018 року.

Відповідно до вище вказаної Постанови Уряду ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» проводить роботи щодо розрахунку невикористаних сум субсидій станом на 1 травня 2018 року, за особовими рахунками споживачів, яким призначено субсидію на опалювальний сезон, що закінчився з подальшим поверненням до бюджету.

За результатами розрахунку інформація до 01.06.2018 року буде передана до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення.

Для звірки розрахунків за спожитий природний газ пропонуємо звернутися до служби реалізації природного газу та розрахунків за місцем проживання.

Одночасно нагадуємо, що нарахування, інформування та надання консультацій щодо субсидій покладено на структурні підрозділи з питань соціального захисту населення, які зможуть надати кваліфіковані роз`яснення.

Опубліковано в Споживачам 

Кабінет споживача

Контакт-центр

Режим роботи:
  • Пн-Чт з 8:00 до 17:00
  • Пт з 8:00 до 16:00

Архіви