До уваги споживачів природного газу!

Відповідно до п.14 розділу III «Правил постачання природного газу» розрахунковим періодом для визначення розміру оплати послуг з газопостачання побутовим споживачем є календарний місяць. При розрахунку за квитанціями абонентської книжки постачальника споживач самостійно розраховує суму платежу та сплачує його постачальнику не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим.

Відповідно до п. 4.4. підпункту 1 розділу IV «Типового договору постачання природного газу побутовим споживачам» об`єм (обсяг) постачання та споживання природного газу Споживачем за розрахунковий період визначається за даними Оператора ГРМ (ПАТ «ПОЛТАВАГАЗ»).

Отже, для забезпечення достовірного обліку природного газу побутовий споживач зобов’язаний щомісяця станом на 01 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п’яти діб (до 5 числа включно) передавати їх наступним чином:

  1. через кабінет споживача на сайті ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» за посиланням https://poltavagazzbut.com.ua;

  2. за номерами телефонів для м.Полтави 50-13-73; 64-80-50, або за телефоном гарячої лінії 0 800 502 103, для районів області — телефони місцевих абонслужб;

  3. зазначення показників лічильника у сплаченому рахунку (квитанції абонентської книжки).

ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» розраховує на дотримання основних вимог нормативних документів всіма суб`єктами ринку природного газу, проведення звіряння фактично використаних обсягів природного газу та своєчасну оплату.

Опубліковано в Споживачам 

Кабінет споживача

Контакт-центр

Режим роботи:
  • Пн-Чт з 8:00 до 17:00
  • Пт з 8:00 до 16:00

Архіви