Компенсація одержувачам субсидії за економне споживання послуг

     Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 21.10. 1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій  для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива»  зі змінами, внесеними Постановами Кабінету Міністрів України від 23.08.2016 р. № 534 та від 26.04.2017 року № 300 ТОВ «Полтавагаз збут» проводить розрахунок невикористаних сум субсидій для відшкодування послуг з газопостачання в разі використання природного газу для індивідуального опалення станом на 01.05.2017 року за особовим рахунком споживача, якому призначено субсидію на опалювальний сезон, що закінчився з подальшим поверненням до бюджету.
     Частина  невикористаної суми субсидії  для відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання для індивідуального опалення в розмірі, що в еквіваленті не перевищує вартості 100 куб.метрів природного газу, перераховується управлінням соціального захисту населення на особистий рахунок одержувача субсидії.
     Щоб отримати компенсацію, необхідно до 1 вересня 2017 року подати до управління соціального захисту заяву (при собі мати паспорт, ідентифікаційний номер, номер банківського рахунку для зарахування коштів).
     Для звірки розрахунків за спожитий природний газ пропонуємо   звернутися до служби реалізації природного газу та розрахунків за місцем проживання.
     Одночасно нагадуємо, що нарахування, інформування та надання консультацій щодо субсидій покладено на структурні підрозділи з питань  соціального захисту, тому з цим питанням вам необхідно звернутися до місцевого органу соціального захисту населення, який призначив вам субсидію.

Опубліковано в Споживачам 

Кабінет споживача

Контакт-центр

Режим роботи:
  • Пн-Чт з 8:00 до 17:00
  • Пт з 8:00 до 16:00

Архіви