ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» розширює мережу контактних точок

170306_01

Для споживачів природного газу відкриття абонентських відділень у Полтаві є приємною та радісною новиною. А для ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» – вже закономірністю.
Дотримуючись Правил постачання природного газу, де законодавець передбачив створення точок контакту для надання інформації побутовим споживачам, ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» взяло чіткий курс на розширення комунікативних відносин з абонентами.
Так, нещодавно свої двері для відвідувачів відкрив абонентський відділ служби реалізації природного газу та розрахунків у мікрорайоні «Левада» в приміщенні будівлі «ПриватБанк» по вулиці Чураївни, 5-а. Це вже сьоме відділення, де споживачі можуть отримати не тільки послуги з газопостачання та консультації, а й надати свої пропозиції по вдосконаленню роботи підприємства.
«Мені, особливо після робочої нічної зміни, важко добиратися транспортом у центральну частину міста, щоб побувати у всіх комунальних конторах, а тут, поряд з будинком, у нашому районі відкрили пункт, де можна з’ясувати питання по розрахункам за газ, звичайно, це – дуже зручно», – говорить пані Олена.
170306_02170306_03
Оператор із розрахунків Наталія Півень, яка вже не перший рік працює в Полтавській службі реалізації природного газу, поки що самостійно справляється зі своїми професійними обов’язками. «Хоч відвідувачів вже є вдосталь, великих черг ще не спостерігаємо. Якщо ж кількість відвідувачів збільшиться, то пропорційно зросте і кількість персоналу». Співіснування в одному приміщенні таких двох організацій з надання послуг вважає вигідним, адже у абонентському відділенні громадяни можуть укласти договір на газопостачання, зробити заміну абонентської книжки, отримати інформацію по особистому рахунку, а за крок, уже в касі «ПриватБанку» сплатити звірені рахунки за спожитий газ.
170306_01Слід зазначити, що у попередньому місяці ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» відкрило оновлене відділення і в центрі Полтави по вулиці Гагаріна,буд.1. У минулому році запрацювали точки обслуговування споживачів природного газу в різних мікрорайонах обласного центру: по вул. Героїв Сталінграду, буд.30, вул. Великотирнівській, буд.35/2, вул. Степового Фронту, буд.48. Разом з цим товариство покращувало умови обслуговування своїх клієнтів у відділеннях по вул. Шевченка,буд. 80-в, вул Олеся Гончара, буд.2 та в інших районах області.
Загалом на всій території діяльності ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» діють 26 абонентських відділів.
Керівництво товариства переконане у необхідності поліпшення умов праці як власних працівників, так і в покращенні якості отриманих послуг споживачами. Тому і надалі планує працювати у цьому напрямку.
170306_05На сьогоднішній день усі відділення обслуговування відремонтовані, оснащені новітнім комп’ютерним обладнанням, меблями, бар’єрами, куточками та зоною для споживачів. У центральному відділенні на вул. Шевченка,80-в встановлена електронна черга.
Отож відтепер клієнти оновлених відділень зможуть скористатися послугами газопостачальної організації в кращих умовах, а використання сучасної техніки пришвидшить процес отримання послуг. Допоможуть у цьому працівники ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ», які гостинно запрошують споживачів до абонентських відділень і бажають всім гарного настрою та легкого обслуговування!
Більш детальну інформацію з питань газопостачання можна отримати на сайті підприємства https://poltavagazzbut.com.ua або зателефонувавши до контакт – центру за номерами: (0532) 64-80-50, (0532) 50-13-73 чи на гарячу лінію: 0800-502-103.

Прес-служба ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ»

Опубліковано в Споживачам 

Кабінет споживача

Контакт-центр

Режим роботи:
  • Пн-Чт з 8:00 до 17:00
  • Пт з 8:00 до 16:00

Архіви