Про заяви-приєднання до умов договору на постачання природного газу побутовим споживачам

З набуттям чинності наприкінці 2015 року нормативних актів, які реалізують вимоги та норми Закону України «Про ринок природного газу», зокрема нових Правил постачання природного газу, постачання природного газу споживачу здійснюється на підставі договору постачання природного газу між постачальником та споживачем.

Національна комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг своєю постановою від 30.09.2015 року №2500 затвердила  Типовий договір постачання природного газу побутовим споживачам, який регламентує порядок та умови постачання природного газу Споживачу як товарної продукції Постачальником.

Цей Договір є договором приєднання, що укладається з урахуванням вимог статей 633, 634, 642 Цивільного кодексу України на невизначений строк шляхом приєднання до умов цього договору. Фактом згоди Споживача про приєднання до умов цього договору є отримання Постачальником наданої Споживачем заяви-приєднання до умов договору постачання природного газу побутовим споживачам (далі – заява-приєдння) за формою встановленою у додатку 1 до цього Договору та/або сплачений Споживачем рахунок (квитанція) Постачальника за поставлений природний газ, а щодо Постачальника, на якого в установленому чинним законодавством порядку покладені спеціальні обов’язки з постачання природного газу побутовим споживачам — факт споживання природного газу відповідно до вимог Правил постачання.

Однією з особливостей Договору є те, що він публічний і не потребує двостороннього підписання, а це значно спрощує процедуру його укладання. 

Для забезпечення приєднання до умов договору постачання природного газу побутовим споживачам ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» надіслало заяви-приєднання до умов договору постачання природного газу побутовим споживачам з   даними щодо споживача та його об’єкта за встановленою формою.

За відсутності зауважень до персоніфікованих даних у заяві-приєднанні та її змісту побутовий споживач має право підписати заяву-приєднання та повернути в любий зручний спосіб – передати через контролера, надіслати поштою та ін.

Одночасно звертаємо увагу, якщо споживач не повернув заяву-приєднання, фактом згоди споживача про приєднання до умов договору  є сплачений споживачем рахунок (квитанція) постачальника за поставлений природний газ.

Для   звірки  взаєморозрахунків та узгодження заяви-приєднання  пропонуємо звернутися у наші абонентські відділення  в м. Полтаві за адресами: вул. Великотирнівська, 35/2;  вул. Героїв Сталінграду, 30; вул. Леніна, 86-а; вул. Енгельса, 2; вул.. Шевченка, 80-в.

Довідки можна отримати за  телефонами абонентського відділу:50-01-12, 54-60-43 та контакт центру:     7-22-81, 50-13-73.

 Адміністрація ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ»

Опубліковано в Споживачам 

Кабінет споживача

Контакт-центр

Режим роботи:
  • Пн-Чт з 8:00 до 17:00
  • Пт з 8:00 до 16:00

Архіви