Інформаційний лист одержувачу субсидії

Постановою Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 р. № 609 « Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», яка набрала чинності з 19.08.2017 р. внесені зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 р. № 848.

Внесеними змінами, зокрема до п.14 Положення, передбачено, що у разі отримання від організацій-надавачів житлово-комунальних послуг інформації про прострочену понад два місяці заборгованість з оплати послуг, загальна сума якої перевищує двадцять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн.) субсидія на наступний строк не призначається, про що органи соціального захисту населення інформують особу.

Якщо протягом двох місяців з дати інформування про не призначення субсидії на наступний строк громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору про ії реструктуризацію, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії , в іншому випадку –з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

Опубліковано в Споживачам 

Кабінет споживача

Контакт-центр

Режим роботи:
  • Пн-Чт з 8:00 до 17:00
  • Пт з 8:00 до 16:00

Архіви